Det var lenge jevnspilt mellom Ski og bortelaget Tromsø. Vi drar på oss unødvendig mange utvisninger i første del av oppgjøret, og har mange minutter i undertallsspill. Keeper Moflag holdt oss inne i kampen og gjorde viktige redninger. Midtveis i 2. periode satt vi omsider dagens første mål, og med en dobling fem minutter senere så det vesentlig bedre ut da vi tok siste pause. Ski hadde etter hvert fått relativt god kontroll på Tromsø, selv om de største største målsjansene kanskje uteble. Avgjørelsen falt da bortelaget fikk to kjappe tominuttere etter halvspilt siste periode, og vi kunne spille fem mot tre. Først økte vi til 3-0 og like etter kom 4-0. Rett før slutt satt vi spikeren i kista med 5-0. Dette var en kamp der Ski var best, men dagens mann på Ski bidro sterkt til Tromsø aldri fikk sjansen til å score, for de hadde sine muligheter.🙂🏒

Dagens og sesongens første maskoter var fra U10👍

28:31 min 1-0 Utakleiv Assist: Nilsen

34:12 min 2-0 Thomas Assist: Kurtz

52:44 min 3-0 Aspehaug Assist: E. Sæby, Carlström

53:35 min 4-0 Kutovojs Assist: Nilsen, Kurtz

58:04 min 5-0 Hagevik Assist: Nilsen

Man of the match:

Jørgen Moflag

Dagens tre på topp poeng:

Nilsen: 3 (0 + 3)

Kurtz: 2 (0+2)

Syv mann med 1 poeng